ATRYUM PANZIÓ

Ismerjen meg bennünket!

Az ATRYUM Panzió Jász-Nagykun-Szolnok megye központjának, Szolnok városának rekreációs, pihenő övezetében, a Tiszaligetben található. A Tiszaliget a több mint 900 éves városban közvetlenül az élő Tisza bal partján található, a Tiszavirág gyalogoshídon keresztül 5 perc sétára a városközponttól. A városból a 2x2 sávos gyorsforgalmi úton 1 óra alatt elérhető Budapest és 50 perc alatt a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

A panzió közvetlen környezetében versenysportot kiszolgáló kosárlabdacsarnok, labdarúgó stadion és vízilabda aréna található, így kiválóan alkalmas az évek óta hagyományosan Szolnokon megrendezett sportrendezvények és edzőtáborok résztvevőinek elszállásolására.
A Tiszaliget a gyógy- és a kiránduló turizmus kedvelt célterülete. A közeljövőben várható a több mint 10 Milliárdos beruházás eredményeként a panziótól 150 m-re található gyógyvizes aquapark és beutalásos gyógykezelésre is alkalmas gyógyászati részleg átadása.

A tömegsport számára jó lehetőséget nyújt az 1 km-es futópálya és kalandpark, illetve szabadtéri sporteszköz park is. A panzió rendelkezik saját stéggel az élő Tiszán és szolgálatatásaink bővítésének eredményeként rendelkezünk 6 db kerékpárral is.
A város nemzetközi hírű turisztikai látványossága a Reptár, mely évente több ezer vendéget vonz Szolnokra. A város kiemelkedő eseménye a Tiszavirág Fesztivál és a Gulyásfesztivál is, sok visszatérő vendéget köszönhetünk e két rendezvénynek is.

A panzióra jellemző az otthonos környezet és a vendégeinkkel szemben tanúsított rugalmasság is. A személyzet tagjai orosz és angol nyelven is beszélnek. A szobák férőhely kapacitása 1-6 főig terjed, TV-vel légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, zuhanyfülkével rendelkeznek. Kiválóan alkalmasak családi pihenésre, vagy rövidebb idejű tartózkodásra is. Versenyképes árakkal várjuk kedves vendégeinket az ATRYUM Panzióba!

Elhelyezkedés

Kapcsolat

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Telefon

+36 56 514 600

Email

trojka@trojka.hu

Cím

5000 Szolnok, hrsz 96-95

NTAK regisztráció

PA20009131

© Copyright 2022 ATRYUM PANZIÓ - All Rights Reserved