ATRYUM PANZIÓ

Házirend

  • Bejelentkezés/Kijelentkezés – érkezéskor 12:00 órától, távozáskor 10:00 óráig áll a szálláshely rendelkezésükre. Lehetőség van korábbi bejelentkezésre, illetve későbbi távozásra, foglaltságtól függően, előzetes egyeztetés alapján. Bejelentkezéskor kérjük szíveskedjenek olvashatóan kitöltetni a Bejelentő lapot, a személyi igazolványt pedig átadni kollégáink részére, melyet a törvényi előírásoknak megfelelően beszkennelünk. 
  • Fizetés – fizetés távozás előtt történik a feltüntetett fizetési módok egyikén. IFA nem fizethető SZÉP Kártyával.
  • Dohányzás – dohányzás és nyílt láng használata a panzión belül szigorúan TILOS! Dohányzásra kijelölt hely a panzió előtt, az udvaron található. 
  • Parkolás – a panzió előtt, utcán, kamerával megfigyelt parkolóban, ingyenesen.
  • Berendezési tárgyak használata – kérjük, hogy itt tartózkodásuk során kellő gondossággal és odafigyeléssel kezeljék a panzió berendezési tárgyait, felszereléseit. Ügyeljenek arra, hogy a szobákból való távozáskor a villanyt, a klímát kapcsolják le, az ablakok legyenek bezárva, a csapok elzárva. Ezek elmulasztásából keletkező kárért felelősséget vállalni nem tudunk. 
  • Takarítás – vendégeink érkezéskor a szobát kitakarítva, tisztán veszik át. Itt tartózkodásuk alatt takarítást csak külön kérésre végzünk, egyeztetni a recepción lehet. A szemetet a szobákból minden nap kiürítjük. 
  • Talált tárgyak – a távozás után véletlenül itt maradt tárgyakat igyekszünk a legrövidebb időn belül eljuttatni jogos tulajdonosának, értéktől és mérettől függően ingyenesen vagy térítés ellenében.     

Elhelyezkedés

Kapcsolat

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Telefon

+36 56 514 600

Email

trojka@trojka.hu

Cím

5000 Szolnok, hrsz 96-95

NTAK regisztráció

PA20009131

© Copyright 2022 ATRYUM PANZIÓ - All Rights Reserved